e b e r h a r d

Graaf & Eberhard

Under två års tid gjorde jag och Magdalena Graaf en podcast ihop som handlade om allt möjligt men av naturliga skäl mycket om barn. Sedan Magdalenas äldsta son avled har vi haft ett uppehåll. Hur det blir framöver vet vi inte men man kan fortfarande lyssna på våra gamla avsnitt.


 

Jag gästspelar emellanåt även i andra podcaster vilka ni kan lyssna på via denna sida.

Mitt senaste bidrag till podcastvärlden var i den mycket roliga podcasten Rockhyllan med Anders Hafslund, Danny McKenzie och Pastor André. Vi pratade om ilska och curlade rockstjärnor. Lyssna gärna. Och när ni lyssnat klart på den väntar Aron Flam nedan med genusdiskussioner.

 

Rockhyllan

 

För några veckor sedan var jag åter gäst i Aron Flams podcast Dekonstruktiv kritik. Vi pratade då om genusteori och hur det kommer sig att man bara tycker en massa utan vetenskapliga belägg. Och hur kan faktabaserade förslag på teveserier i public service avfärdas som partsinlagor samtidigt som allt som vänstervinklat tyckande accepteras utan ifrågasättande? Om det och en hel del annat pratade vi. Lyssna gärna:

https://itunes.apple.com/se/podcast/aron-flam-s-dekonstruktiv-kritik-6-6-6-david-eberhard/id1073859670?i=1000384276910&mt=2

 

Och här nedan ligger mitt förra bidrag tillsammans med Aron Flam i hans eminenta podcast Dekonstruktiv kritik

För er som vill lyssna på mina och Magdalena Graafs gamla program kan ni gå in nedan. Jag och Magdalena pratar om  aktuella och vanliga problem. Allvarligt, seriöst men också väldigt, väldigt roligt. Jag fungerar som Magdalenas sidekick. Är man känd som en av Sveriges mest provokativa psykiatriker som vänder upp och ner på det mesta i föreläsningar, böcker och utspel blir resultatet därefter. Tillsammans med Magdalena levererar vi sanningar på löpande band, med känsla och förhoppningsvis med stor eftertänksamhet.

 
Det goda samtalet – Avsnitt 1

Ett samtal om sanning, visselblåsning, döden och twitter över en middag på Restaurang Pontus i Stockholm.
Programledare: Olof Röhlander
Gäster: Helle Klein, Bob Hansson och David Eberhard

Lyssna på podden här!

Feeder – Mat & Barn

Vilken mat ger vi till våra barn, och hur mycket behöver barnen veta om matens ursprung? Fredrik pratar om detta och mycket annat med Frida Boisen, David Eberhard och Malin Westling i andra avsnittet av Feeder.

Lyssna på podden här!