e b e r h a r d

Tv-framträdanden

Jag länkar en del av de TV-framträdanden och youtubeklipp jag varit med i. Nedan kan ni se bland annat när jag var med i Skavlan och diskuterade barn med bland andra Felix Herngren men också annat. Vill ni läsa inlägg i tidningar som jag gjort kan ni också hitta dem via min hemsidas artikelarkiv.


1 maj 2021 las mitt TEDxTalk ut på TEDs hemsida. Det heter “The Security Junkie Syndrome; How Pausing the World Leads to Catastrophe” och man kan se det genom att gå in på länken nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=43J7hD9I0jY

I början av april 2021gästade jag Navid Fards digitala Talkshow “How to talk”. vi pratade om allt från beroendeproblematik till barnuppfostran. Och så lite fotboll också.

Den 29 april 2021 släpptes gruppdiskussionen mellan mig, Magnus Hedman och Linda Hammarstrand i samma talkshow.

Nedan kan ni se när jag och min fru Charlotte var hos Malou efter tio och pratade om bonusfamiljen.

Ett klipp som blivit viralt med fler än en kvarts miljon nedladdningar är när jag 2018 debatterade jag med Veronica Palm om löneskillnader mellan män och kvinnor. Jag tror vi pratade förbi varandra en del, men bedöm själva.

En annan klassisk batalj mellan mig och Veronica Palm utspelades i det allra sista SvT Debatt när man bjöd in danskar och svenskar för att debattera feminism. Jag var där som “hedersdansk” och det är jag glad över efter att själv ha sett hur det utspelades framför kameran… Bedöm själva.

Och så kan man kolla Skavlan nedan:

Eller lite annat smått och gott genom åren.