e b e r h a r d

Sommaren är kort

16 August - Artikelarkiv

Som chef för en verksamhet kan man inte helt lämna den vind för våg och därför har jag tjänstgjort  lite då och då under sommaren. Detta till trots har det varit en lång ledighet med bara enstaka inhopp. Det innebär också att jag närmast helt checkat ut från den debatt som ständigt pågår. Det ser dock likadant ut efter uppehållet så jag tror inte jag missat särskilt mycket.

Under sommaren gjorde jag emellertid ett litet inhopp i det eminenta programmet “Sommarkväll med Rickard Olsson” och där träffade jag många roliga människor som förhoppningsvis på olika sätt kommer att förgylla delar av min framtid. Fast denna gången visade de inte hur jag gjorde mål i en VM-final.  Sällan har ett så mediokert mål firats med sådan frenesi vilket man kunde se förra gången jag gästade Rickard Olsson för några år sedan.

Jag delar med mig av årets program här men kunde tyvärr inte hitta det gamla. Det gick inte att hitta på Youtube när jag försökte söka på VM-final Läkare VM 2012 Sverige-Ungern. Kanske kan någon av er hitta det? Denna gången fick jag emellertid, som ni kan se i inslaget, äran att få visa upp mina och min frus fantastiska tvillingar. De är så söta att H&M faktiskt hörde av sig och var intresserade av dem till en reklamkampanj bara två dagar efter att de figurerat i TV. Jag vet inte om det var på grund av teveinslaget, men jag vet hur svårt det är att ta bilder på tvillingar med magont. Så det blir nog ingen karriär som fotomodeller för dem. Det är inte heller på andra sätt lätt att ta hand om tvillingar. Sedan de föddes för snart ett halvår sedan har livet förändrats. Det gäller att synkronisera dem så de inte turas om att äta och sova. För då finns ingen tid över till oss vuxna. Och det är viktigt att man får. Jag har under min resa till och från Kungsbacka idag skrivit en liten ledarkrönika om det där med egentid, som publiceras i GöteborgsPosten antingen den 27 eller 29 augusti (om inget oförutsett inträffar)

Jag återkommer snart med lite mer intressanta saker som är av mer professionell karaktär. Som att jag under vintern kommer att  delta i Stora Måldagen och även planerar lite andra evenemang. Vill ni boka mig för föredrag så hör av er via hemsidan eller till min Markku Saarinen på markku@artistocheventbolaget.com.

Och glöm inte att anmäla er till någon av mina öppna föreläsningar under hösten:

Jag kommer att göra en ny föreläsning i Göteborg den 21 september och ni kan anmäla er här

Den 13 oktober kommer jag att för första gången på länge hålla en öppen föreläsning i Stockholm. Anmälan görs här

Slutligen håller jag också en öppen föreläsning för er som bor i Skåne. Den kommer att hållas den 1 november i Lund och klicka här för att skaffa biljetter.