e b e r h a r d

Sluta ge barnen barnkalas

29 June - Artikelarkiv

skolavslutning

Så här med lite distans till vårens alla barnkalas vill jag passa på att än en gång lägg att min artikel från Expressen den 11 juni. Sommaren har inte riktigt velat infinna sig men igår var jag och familjen på vårt sommarställe och njöt av den stekande värmen. Idag är jag i stan igen för att i morgon bege mig till Almedalen där jag under onsdagen ska delta i debatten “Människan bortom genusteorin – vem är han?”. Platsen är S:t Hansgatan 60 i Visby. Jag kommer att debattera med Roland Poirer Martinsson, Lena Andersson och Rebecka Bohlin från klockan 11.00-12.00.
Jag kommer också ut med en ny krönika på GöteborgsPostens ledarsida den 25 juli. Den kan tänkas handla om genusteori, eller också inte. Vem vet. Nedan följer i alla fall en artikel som skapade en del ivriga påhejanden (och påhopp) för några veckor sedan.

http://www.expressen.se/debatt/sluta-spring-pa-var-eviga-skolavslutning/