e b e r h a r d

Konsten att skapa slynglar

14 October - Artikelarkiv

Men lilla Kalle! Varför kastar du mat omkring dig? Mår du inte bra? Ska vi prata om det du och jag? Vi är ju kompisar min lille vän. Mamma och du är så tighta. Jag finns alltid där för dig, det vet du ju. Vill du ha lite köttbullar i stället?

Har du slagit dig Kalle? Hur kunde dagispersonalen tillåta det!? Jag ska minsann gå vidare med det här. Det är ju inte klokt att man kan låta barnen leka och slå sig. Hörrdudu där! Ja just du! Jobbar du här? Min son ska minsann inte behöva gå på dagis och komma hem blodig! Jag tänker gå vidare med det här.

 

Är det förskolan Regnbågen? Ja måste säga att jag är fruktansvärt upprörd. Min lille son Kalle. Han fick minsann ingen frukt på fruktstunden idag! Vadå inte plockat bort pennor och böcker? Vad menar ni? Vad är det för idiotisk regel? Så barnen måste plocka undan efter sig för att få frukt, nä vet du vad!! Min son går på er sexårsverksamhet och han har rätt att få frukt som alla andra barn! Är det så här det ska gå till i Sverige idag!

 

Är det rektorn? Jag vill framföra ett klagomål. Min son Kalle har idag återigen blivit utslängd från lektionen. Ja just det; Karl Svensson. Va sa du? Stört lektionen? På vad sätt? Pratar oavbrutet. Ja det är min Kalle det… Vilken kille. Min lille prins! Vadå! Hsan har minsann rätt! Vadå problem! Nä nu får du…Vadå halva lektionerna går åt till honom! Hörrdudu min herre! Antingen får min son vara med på lektionerna som alla andra barn eller så kommer du få höra av JO. Det ska du veta!

Har Kalle inte fått godkänt slutbetyg? Vad är det här för samhälle egentligen? Det är väl en mänsklig rättighet att få gå ut gymnasiet med godkänt betyg? Vi lever väl inte i ett U-land!