e b e r h a r d

Hur barnet stal sömnen

12 September - Blogg

Nu är den äntligen i min hand på riktigt. Som jag väntat på att den ska komma ut i bokhandeln. Och första dygnet har varit hektiskt. I morse klockan sex på morgonen åkte jag till P1 Morgon. Jag fick sedan svara på frågor mest hela dagen och tidigt i morgon bitti kommer jag att delta i Nyhetsmorgon på TV 4. På kvällen ska jag sedan debattera boken i Aktuellt och för att sedan intervjuas i Karlavagnen i Radio P4.

En massa tidningar har velat läsa boken och förhoppningsvis kommer de att finna den läsvärd och intressant. Jag har själv läst mängder för att kunna skriva den och känner mig nöjd. Inte minst nöjd är jag med den suveräna framsidan. Hur kan man inte förstå budskapet med den bilden…

Nu i kväll ska jag iväg och smida planer inför hösten. Kanske får ni höra mer av mig. Det finns en del som talar för det. När jag ska sova är mer ovisst.