e b e r h a r d

God Radio och Gott Nytt Pod

19 December - Artikelarkiv

Jag gör i morgon mitt för tillfället sista inhopp i radioprogrammet Salongen i Radio P4 Stockholm. Kanalen har bestämt att vi inte ska göra fortsättning nästa termin vilket känns lite tråkigt. Är ni missnöjda med kanalledningens beslut välkomnar vi i panelen att man hör av sig till dem. Dessutom kommer min och Magdalena Graafs säsongsavlutning på vår pod ut under morgondagen. Vi återkommer dock efter nyår med vårt program Graaf & Eberhard. Det går att lyssna på via våra hemsidor eller via iTunes. I morgondagens program kommer jag att läsa en dikt!

Det har varit en hektisk höst med teveinspelningar och massa arbete. Jag är oerhört nöjd och glad över det mottagande som min bok fått och ser fram emot en spännande vår då jag ska lansera boken i Norge och Brasilien och förhoppningsvis fler länder. Översättningen till engelska kommer att vara klar om sex veckor och då tar vi sikte på de länder som ville ha en sådan för att ta slutlig ställning till utgivning eller inte.

Det går nu också bra i min ordinarie tjänst som verksamhetschef för Prima Jakobsberg. Vi har fler fasta doktorer än man haft på 15 år och inga vakanta tjänster i övrigt. Under våren gäller det att ytterligare utveckla verksamheten. Så var det alla föredrag. Oj vad jag blivit populär. Jag ska föreläsa lite här och där under våren och mycket rör barnuppfostran. Jag som inte ens tror på barnuppfostringsexperter tycks bli inmotad i det facket själv. Fast lite vet man väl om hur det är att ta hand om barn när man har sex stycken. Åtminstone tills de vuxit upp och sågar allt man gjort…Men då känns det tryggt att veta hur det alltid brukat vara med uppfostran. Den unga generationen har i alla tider ansett att tidigare generationer gjort fel. Och så kommer det vara också framöver.

God Jul och Gott Nytt År