e b e r h a r d

Bloggen is back!

03 November - Blogg

Nu har jag kunnat återstarta min blogg. Denna gång på egen sida. Jag har precis fått den klar och det kommer säkert finnas en del skönhetsfläckar, men i och med detta och det faktum att jag har börjat twittra och därmed förnyar min status på facebook automatiskt så är jag åter uppkopplad till den riktiga världen. Jag har också varit i Kvällsöppet en del och debatterat. Gå gärna in på TV4 Play och kolla programmen från den 26 oktober och den 2 november. I går diskuterade jag massdiagnostiseringen av ADHD och veckan innan fotbollsmatcher utan seriesystem. En åtgärd som folk tror ska få galna föräldrar lite lugnare. Ett slag i luften om du frågar mig. Jag återkommer snart med fler inlägg. Sprid gärna att jag åter bloggar om ni kommer hit och ser det på www.davideberhard.se